.Sz. kérdése:

Gyógyszerész vagy orvos?

Figyelt kérdés

Döntés előtt állok és választanom kell a fent említett két szak közül... A gyógyszerész lehet sikerül idén de az orvosi csak jövőre mármint a bejutás.

A gond a két emelt szintűvel van ha a gyógyszerészt választom akkor tanulok bioszra és kémiára is, de ha az orvosi lesz akkor csak bioszra és a kémiát jövőre teszem. Egyszerűen nem tudok dönteni pedig nagyon fontos lenne minél hamarabb. A helyemben mit tennétek ?

2017. febr. 5. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezt nem tudhatjuk. A fő kérdés, hogy te mit szeretnél. Én nem mennék gyógyszerésznek, világ életemben orvos akartam lenni. De azt válaszd amelyik hozzád közelebb áll.
2017. febr. 5. 14:09
 2/5 A kérdező kommentje:
de nem látom át úgy igazán egyiket sem, és még is mindkettő szívesen lennék. És a döntést meg kell hozni..
2017. febr. 5. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, de NEKED kell meghozni!

(Amúgy én fordítva gondolkodtam, én második helyre írtam a gyógyszerészetit, szerencsére elvettek az első helyre, ami nem orvosi volt, pedig a pontjaim alapján bármelyik orvosira felvettek volna, de nagyon távol állna tőlem.)

2017. febr. 5. 18:11
 4/5 E1992 ***** válasza:

Ha nagy szereted a kémiát, akkor neked inkább a gyógyszerészet való. Ha szetetsz emberekkel foglalkozni, segíteni, akkor lehet, hogy az orvosi.

Képzeld el, h melyik mit csinál, s melyik lennél. Ezt te tudhatod.

2017. febr. 5. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó jól látja a helyzetet, a gyógyszerészet sokkal kémiásabb, az orvosi sokkal jobban igényli, hogy betegekkel közvetlenül érintkezz.

Gyógyszerészetin több a labor (kémia), orvosin több az anatómia/élettan (boncolás, bár ez gyógyszerészetin is van, annyi a különbség, hogy nem kell csinálnod, de látod).

Ha többet akarsz megtudni a gyógyszerészetről írj bátran.

2017. febr. 5. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!