Szerintetek 420 ponttal az alábbiak közül hova van esélyem?
Figyelt kérdés
Sorrendmódosításon gondolkodom, ezért kérdezem.
1,SE-ÁOK
2,DE-ÁOK
3,SZTE-ÁOK
4,PTE-ÁOK
5,SE-GyTK
6,DE-GyTK
Azt tudom, hogy az első hely már mindenképpen kiesett, sőt szerintem a harmadik is.
#egyetem #továbbtanulás #sorrend #teljesítmény #esély #érettségi #orvos #orvosi #módosítás #gyógyszerész
2016. jún. 20. 08:58
2/4 anonim válasza:
Ne a pontjaid alapján határozd meg a sorrendet! A besorolás szempontjából teljesen lényegtelen, hányadik helyen jelölted meg a szakot, az első hely, ahova elég lesz a pontod, oda felvesznek (tehát azok, akik az adott szakot első helyen jelölték meg, nincsenek előnyben). Olyan sorrendet állíts fel, amilyen sorrendben be akarsz kerülni az egyes szakokra: vesztenivalód nincs, de szerencséd is lehet, és talán épp bekerülsz valahova, ahova szerinted nem lenne jó esélyed rá.
3/4 anonim válasza:
Gyógyszerészetre is biztos bekerülsz, a SOTEra is, de ha orvos akarsz igazából lenni, akkor nem is értem miért jelölted meg őket. És igen, mindenképp olyan sorrendet állíts fel, amilyen sorrendbe be akarsz kerülni.
4/4 anonim válasza:
Tök mindegy, hány pontod van, és mennyi a ponthatár,azt írd előre, ahova a leginkább be szeretnél kerülni. Ha nem tudsz dönteni kettő között, akkor azt írd előre, ahol magasabb a ponthatár. És ne döntsd el előre, hogy nem vesznek fel valahova, mert soha nem lehet tudni. Lehet, hogy lejjebb viszik a ponthatárt, volt már rá példa többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!