Nagyon elrontottam az eletemet?
Figyelt kérdés
18 eves vagyok, lassan 19. Fiu. 16 evesen makacs modon sajnot ott hagytam az iskolat, mert fontosabbak voltak a haverok, es a bandazas. Sajnos keson jottem ra, hogy nem ez az elet. Alapvetoen okos, ertelmes embernek tartom magam, es ezt lekopogom, sokan meg is erositettek nekem. Sajnos most itt nalam meg allt a tudomany.. Nem akarok segedmunkas lenni, sem rabszolga munkas. Valami normalis, kulturalt, jo keresetilehetoseget szeretnek vallalni, tisztesseges munkaval. Iskolat szeretnek elvegezni. Eleg jol elo tudom adni magam, elvileg jo lennek musorvezetonek is. (Poen) :D Szerintetek nincs minden veszve? Vegezhetek meg iskolat 8 altalanossal? Fontos lenne, nem akarok szegenyen meghalni, teljesen ketsegbe vagyok esve.:(2016. dec. 12. 01:24
1/4 anonim válasza:
Nagyon sok helyen van esti suli, ahol 2 év alatt megszerezheted az érttségit.
2/4 anonim válasza:
Tanulási lehetőség van. Az a kérdés, hogy a szüleid támogatnak-e, azaz eltartanak-e, míg nappalin tanulsz még 3-4 évig, vagy munka mellett, estin kell tanulnod.
3/4 anonim válasza:
Lehetsz üzletkötő, vagy kereskedhetsz valamivel, ha jó dumás vagy.
Vagy érettségit kell szerezzél a továbbtanuláshoz, meg jó eredményeket, hogy felvegyenek egyetemre.
Vagy kimész külföldre és ott próbálsz szerencsét. Tanulj nyelvet. Vagy kezd egyszerűbbel kint, azt közben tanulsz nyelvet. Hajóinas, olajfúrótorony munkás Norvégiában. Veszélyes munkák de megfizetik. Vagy ha segédmunkás leszel kint, akkor legalább megfizetik. Menj el pincérnek valahova úgyis kevés van nálunk, biztos alkalmaznak 8 általánossal is talán több helyen is. Gyakorlatban kitanulod, azt kimész külföldre, mint akinek van gyakorlata és jól keresel vele.
Biztos van még több lehetőséged is....
4/4 A kérdező kommentje:
Megnyugtat.:) Köszönöm a csodálatos jó hírt, és a nagyszerű válaszokat.:) Szép napot/estét kívánok mindenkinek.:)
2016. dec. 12. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!