Mi az érettségi követelménye a keleti nyelvek és kultúrák szaknak?
Inkább az ELTE érdekelne, mert csak ott van tudtom szerint koreai szak.
Előre is köszönöm.
(4-es)
Muszály lesz tanulnod angolt, mert nem fogod érteni az órákat. Én is így jártam: német megy jobban, az angolt csak most kezdtem el nem régen tanulni a koreai szakhoz.
A német után tényleg könnyebben megy az angol.
Hanyadikos vagy?
Nem tartom valószínűnek hogy most anyagilag úgy állnánk. Sok minden összejött idén/jövőre. Meg a környéken a katedrán kívül nem tudok nyelviskoláról és róluk sem sokat.
Az én angol tanárom nem magyaráz a megértést elvárja úgy hogy 1 feladatot megnézünk és persze csak az fog jó érettségit csinálni aki fakultációra jár mert ott jó tanárok vannak. Örültem volna ha idén ismétlünk és mondjuk szabályokat átvennénk de érettségi feladatlapokat oldunk meg közösen órán és abból feleltet. nem igazán látom ennek ilyen hosszú távon értelmét, mondjuk most szóbelire készülünk,ami nem rossz csak azért én kicsit mást vártam volna úgy hogy tudja h nem vagyunk B2 szinten
Naívnak tűnhetek^^" de tisztában vagyok vele hogy az hogy kint élhessek rengeteg munka, idő és tanulás na meg pénz kérdése. Igyekezni fogok. Mindenki másnak is remélem sikerül ^^
De egyébként milyen amúgy az iskola?
Hopp, mégegy koreai szakra készülődő! :D
Én emelt magyart és angolt tervezek letenni, plusz C1-es angol nyelvvizsgát, nos, majd meglátjuk hogy fog menni. >< Illetve én is úgy hallottam, hogy nagyon kell a szakhoz az angol, szóval szorítok érted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!