Mi az érettségi követelménye a keleti nyelvek és kultúrák szaknak?
Inkább az ELTE érdekelne, mert csak ott van tudtom szerint koreai szak.
Előre is köszönöm.
Sok siket nekem a magyar tételek közül kb 3-4 ismerős név volt ... szóval nem tudom mi lesz velem :(
Hmm.. elsőre biztos az a gondolat merül fel mindenkiben h " omg még egy kpop fan" nyilván szeretem a zenéiket meg a sorozataikat, de már hosszú évek óta foglalkozom ezekkel és szeretem a történelmüket is ha van időm róluk olvasgatok és a nyelvük is nagyon tetszik. Nagyon érdekesnek tartom a kultúrájukat és szívesen megismerném méllyebben. Talán egyszer sikerül eljutnom oda . Szívesen dolgoznék kint bár tudom hogy nehezen lehet beilleszkedni de nem bánnám.
!-es te miért szeretnél erre járni?
Ird be googleba hogy tortenem erettsegi kovetelmeny, es megtalalod.
Filologian marpedig sokat kell magolni.
(4-es)
Pont így gondolom én is.
Feltettem egyszer magamnak ezt a kérdést: Miért ne mennék erre a szakra, ha már tetszik Korea? Azóta szeretnék járni koreira. Megnéztem a az elmúlt években a ponthatárokat, volt egy két év, amikor néztem egy nagyot O.O, de reménykedem nem nagyon emelik fel
Ezt irja keleti nyelvek es kultura-ra:
magyar nyelv és irodalom vagy történelem
és
arab nyelv vagy angol nyelv vagy francia nyelv vagy héber nyelv vagy japán
nyelv vagy kínai nyelv vagy latin nyelv vagy német nyelv vagy olasz nyelv vagy
orosz nyelv vagy spanyol nyelv vagy újgörög nyelv
Egy vizsgatárgyat emelt szinten kell teljesíteni.
Ezt hogy kell ertelmezni?
19-esnek
Kiválasztod, hogy a magyar vagy a töri lesz az egyik tantárgyad, aztán választasz egy nyelvet(ez lesz a másik tantárgyad) A kettő közül valamelyikből teszel emelt érettségit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!