Öt-hat hónap alatt fel lehet készülni emelt fizika érettségire?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon későn kaptam észbe, és jöttem rá, hogy az "álomszakomhoz" ez szükséges lesz. Ha nem jön össze, nem történik semmi egetverő tragédia, de hajlandó vagyok minden energiámat tanulásba fektetni.
Az órarendem miatt napi 4-5, maximum 6 órát tudok eltölteni fizikatanulással, minden nap. Az alapoktól kezdtem.
A célom az, hogy az emelt érettségin legalább 45 százalékot kapjak. Lehetséges, vagy inkább bele se kezdjek?
2016. nov. 13. 11:27
41/41 anonim válasza:
40. Azta. Nagy gratula. Ebből látszik, hogy nem szabad feladni. Én mindig bukásra álltam suliban matekból, nem szerettem akkoriban a matekot, most mégis pár évvel az érettségi után elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, leteszem az emelt matek érettségit, s megpróbálom elvégzni a járműmérnökit. Nem lesz egyszerű menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!