Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Öt-hat hónap alatt fel lehet...

Öt-hat hónap alatt fel lehet készülni emelt fizika érettségire?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon későn kaptam észbe, és jöttem rá, hogy az "álomszakomhoz" ez szükséges lesz. Ha nem jön össze, nem történik semmi egetverő tragédia, de hajlandó vagyok minden energiámat tanulásba fektetni.

Az órarendem miatt napi 4-5, maximum 6 órát tudok eltölteni fizikatanulással, minden nap. Az alapoktól kezdtem.

A célom az, hogy az emelt érettségin legalább 45 százalékot kapjak. Lehetséges, vagy inkább bele se kezdjek?

2016. nov. 13. 11:27
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
54%

Gratulálok!

Azt megkérdezhetem, h előtte mennyi fizikát tanultál? A 0-ról tanultad meg 5-re vagy volt már némi alaptudásod?

2019. ápr. 20. 17:17
 12/41 A kérdező kommentje:
a nulláról.
2019. máj. 26. 23:50
 13/41 anonim ***** válasza:
67%
Azta mindenit, ez most nagy motivaciot ad nekem,koszonom, es neked sok sikert az egyetemhez
2019. júl. 20. 19:25
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Azta k.va minden elismerésem! Ugyanebben a cipőben járok, mérnökire akarok menni, emelt fizikát kell tennem. Mert ebben az évben nem vettek fel mert nem volt fizikám a suliban az utóbbi 2 évben. Így mindent elfelejtettem és kezdem a nulláról.
2019. szept. 19. 22:08
 15/41 A kérdező kommentje:
Csináljátok!! Tényleg nem nehéz. Szorgalom kell hozzá, meg az, hogy sokat ismételj, de én sem ültem 0-24 a könyvek felett, voltak időszakok, amikor semmit sem tanultam, és nem vagyok zseni, vagy különlegesebb képességű. Ezt is csak meg kell tanulni. A régi fizika feladatsorokat oldjátok meg párszor.
2019. szept. 22. 11:49
 16/41 anonim ***** válasza:

Én voltam a #14-es.

Irigyellek nagyon!

Én is most odateszem magamat rendesen, tanulom a könyvet is, feladatokat is oldok meg folyamatosan. Bár bennem van az hogy félek. De követem a te példádat, és bízok benne hogy nekem is sikerülni fog. Tök jó hogy legalább te updatelsz és írsz még ide! :)

2019. szept. 30. 20:32
 17/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Teljes szívemből sok sikert kívánok! Ha kitartó vagy, szorgalmas, és azt tanulod meg, ami kell, akkor sima liba, ne izgulj :)
2019. okt. 1. 17:16
 18/41 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! :)
2019. okt. 1. 19:52
 19/41 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy. Én így 3 évvel az érettségi után akarnék fizikából érettségizni, de csak középszinten. Mondjuk hármasnál sose voltam jobb belőle, igaz nem is tanultam rá külön, mert minek, akkoriban még úgy gondoltam. De ezek után lehet elkezdem, nagy terv a BME nekem is, de nagyon minimálisak az alapok. Nem voltak jó tanáraim anno.
2019. nov. 13. 04:16
 20/41 anonim válasza:
hátha valaki még nézi, ezért felteszem a kérdésem :D Én is szeretnék fizikából érettségizni, így 5 évvel az érettségim után. Egyedül szeretnék felkészülni rá, emelt szintre, viszont a szóbeli részénél van kísérlet is. Erre hogyan tudok egyedül felkészülni? Te hogy készültél rá? Miből tanultál?
2020. márc. 10. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!