Öt-hat hónap alatt fel lehet készülni emelt fizika érettségire?
Sajnos nagyon későn kaptam észbe, és jöttem rá, hogy az "álomszakomhoz" ez szükséges lesz. Ha nem jön össze, nem történik semmi egetverő tragédia, de hajlandó vagyok minden energiámat tanulásba fektetni.
Az órarendem miatt napi 4-5, maximum 6 órát tudok eltölteni fizikatanulással, minden nap. Az alapoktól kezdtem.
A célom az, hogy az emelt érettségin legalább 45 százalékot kapjak. Lehetséges, vagy inkább bele se kezdjek?
Igazad van! Minden álmom bekerülni! Még a mai napig úgymond "össze vagyok törve" hogy nem sikerült. :(
A rossz akarókkal meg nem foglalkozok.
Nagyon, nagyon, nagyon sajnálom, de ne add fel. Nekem van tök jó tervező haverom, aki 24 évesen jött a szakra, és most az élvonalban van. Ez az 1-2-pár év nem számít, legalább tudsz egy kis tapasztalatot szerezni az iparban. Tanulj emelt fizikát, meg pihenj sokat, egyetem alatt úgyse fogsz tudni.
Ja, és egy kis inspiráció: tavaly megbasztak egy tárgyból, négyszer egymás után. Majdnem csúsztam miatta, de idén felvettem megint, és meglett:) nem vagyok valami okostojás, de simán lehet hozni a 4-es, 5-ös átlagot itt is, ha szorgos vagy. Szóval nem a világ vége. Lehet, hogy szükséged is van a plusz egy évre, nem tudhatod előre. Engem pl, az a bukás megmentett egy borzasztó szakiránytól, amire menni akartam, de a tárgy volt az akadálya.
Rendben! Köszönöm! 😊 Igen, emiatt vagyok lelombozódva nagyon, hogy 2 évet csúszok akkor :( de nem akarom feladni mert minden álmom.
Már most nyáron megkezdem a tanulást.
Legalább nem csúsztál, és meg lett! :) Ez a lényeg. :)
Azta mindenit. Matek emelt. 😮
Gratulálok! Ennek a 77%-nak én is nagyon nagyon örülnék. Mondjuk emelt fizikából.
Nem adom fel! :)
Na, mi a helyzet 2024-ben?
Ez a kérdés valami nagyszerű, le is mentettem, elképesztő ahogy a válaszok közt végig lehet olvasni a fél élettörténeted 😆🦾
Ez nagyon motivált most, mert humán szakra mentem és én is rájöttem hogy matek-fizika fog kelleni nekem az álmomhoz. Csak nekem még nem 7 hónap van hátra az érettségiig hanem évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!