Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Öt-hat hónap alatt fel lehet...

Öt-hat hónap alatt fel lehet készülni emelt fizika érettségire?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon későn kaptam észbe, és jöttem rá, hogy az "álomszakomhoz" ez szükséges lesz. Ha nem jön össze, nem történik semmi egetverő tragédia, de hajlandó vagyok minden energiámat tanulásba fektetni.

Az órarendem miatt napi 4-5, maximum 6 órát tudok eltölteni fizikatanulással, minden nap. Az alapoktól kezdtem.

A célom az, hogy az emelt érettségin legalább 45 százalékot kapjak. Lehetséges, vagy inkább bele se kezdjek?

2016. nov. 13. 11:27
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
A neten mindegyik kiserletnek fent van a leirasa, videok is vannak roluk youtubeon.
2020. márc. 28. 14:38
 22/42 anonim ***** válasza:
És hogyan sikerült az emelt feladatokat megértened? Hogyan csináltad?
2020. ápr. 11. 19:49
 23/42 A kérdező kommentje:
könnyű feladatoktól kell a nehéz feladatokig haladni, és megérted magadtól. ha valamit nem értesz, kérdezel vagy utánanézel a neten a konkrét problémának és a módszernek. egyetemen is ezt csinálod, találd fel magad.
2020. ápr. 11. 21:00
 24/42 anonim ***** válasza:
Én most kezdtem a felkészülést az októberi érettségire. Érettségit mikor kezdtél el megoldani?
2020. jún. 9. 14:46
 25/42 A kérdező kommentje:
Az utolsó hónapban. Ha nem lazázod el a készülést, és igenis minden nap nekiülsz, meglesz az.
2020. jún. 9. 14:57
 26/42 anonim ***** válasza:
Köszönöm a gyors válaszod, emelt matek meglett akkor remélem ez is sikerülni fog. :D
2020. jún. 9. 15:07
 27/42 A kérdező kommentje:
Ja, persze, ne izgulj. Amikor kiírtam a kérdést, vicces, hogy ezen paráztam, most meg már csak fél év választ el a diplomától, és imádom a szakot :D
2020. jún. 9. 18:25
 28/42 anonim ***** válasza:
Utólag biztos az elhiszem, bár nem izgulom halálra azért magam😀 Nekem a bme-n energetikai mérnök a cél. Sok sikert akkor az utolsó félévéhez. 😀
2020. jún. 9. 19:40
 29/42 A kérdező kommentje:
egyszerű lesz. Köszi!
2020. jún. 9. 22:27
 30/42 anonim ***** válasza:

Nekem nem jött össze most 😭 a nulláról kezdtem én is, és csak az utolsó pár hét volt az amikor az emelthez jutottam. De nem volt elég időm. Főleg azt sajnalom hogy nem volt szóbeli mivel azzal javítani is lehetett volna.

Szerinted próbáljam meg újra? Rengeteget tanultam pedig. Építsek még a mostani tudásomra és próbáljam meg jövőre? Szeretném a tanácsodat kérni.

2020. jún. 12. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!