Merész döntés e 3-as matekérettségivel gazdasági főiskolára adni a fejem?
Figyelt kérdés
Logisztikus OKJ-n vagyok,ahol van közgazdaság tantárgy,ami nagyob megtetszett.Felsőfokú pénzügy és számvitel esetlet nemzetközi szállîtmányozás vagy kereskedelem és marketing szakra mennék.Az alapképzés sajnos elég drága2016. okt. 3. 20:45
1/2 anonim válasza:
Ha nagyon nem megy a matek, akkor a pénzügyet nem ajánlom, a 3 közül az a "legszámolósabb". (Gondolj csak a könyvelésre). Nemzetközi szállítmányozás és kereskedelem és marketing már nem olyan vészes, nekem legalábbis van olyan ismerősöm, aki középsuliban 2-es, 3-as volt matekból, és befejezte a marketinget. Valamint nem egyszer hallottam már azt, hogy olyan ment át egyből egyetemen/fősulin matekos tárgyakból, akinek középsuliban nem ment annyira a matek, mert teljesen különbözik, amit középsuliban, meg amit egyetemen/fősulin tanítanak.
2/2 anonim válasza:
matek alapképzésen van, felsőfokú szakképzésben úgy tudom nincs annyira kemény matek (én is arra fogok menni jövőre már utána néztem :D ) Én pénzügy számviteli ügyintéző OKJ-n végeztem ott is volt mindenféle számítás de ha tudsz % számolni meg szorozni baj nem lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!