Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A biológiát vagy a földrajzot...

HátÉnKiMás kérdése:

A biológiát vagy a földrajzot követelik jobban? Részletek lent

Figyelt kérdés

Most vagyok 12-es, még nem tudom, hogy hova megyek tovább tanulni, így nem tudom, hogy mik lennének a kötelező tantárgyak amit követelnek. A bioszt vagy a föcit szokták jobban? Mert abból lenne jó érettségizni, amit több helyen is követelnek.

Ha földrajzból érettségizek, és az iskola majd bioszt követel helyette(vagy fizika v kémia, de nem föci) akkor az szívás lesz.

Nyilván minden iskola más, de átlagban melyiket részesítik előnyben?

2016. szept. 18. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Fú, ezt így nem lehet ilyen nagy vonalakban nézni. Ha pszichogiára szeretnél menni, akkor a bioszt kéne, de pl ha magyarra mész, egyikkel se mész semmire.

Valahogy lődd be, hogy egyáltalán humán vagy reálra szeretnél menni, mert ezt így nem lehet hasraütésszerűen megmondani.

2016. szept. 18. 21:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem.Igen, ez a gond, h még semmi elképzelés nincs.

Hát akkor bízzunk abban, h hamar kitalálom, mielőtt még elkezdem tanulni az egyiket fél évig, és akkor derül ki, h a másikat kellett volna :)

2016. szept. 18. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!