Van 1 éves OKJ képzés? Illetve, van rá lehetőség hogy 2éves OKJ képzés közben 1 év után otthagyom? Fontos részletek lent
Idén érettségizek, és egyéb okok miatt kihagyok egy évet, de mivel hátrányos helyzetű vagyok és kellene az a 40 pont, ezért nappali tagozatos diáknak kell lennem. De mivel nem akarok 2 évet elba*zni, jó lenne EGY éves iskola (tök mind1 amúgy milyen), vagy ha 2 éves se bánom, csak tudjak elmenni úgy, hogy a 40 pont az legyen meg.
Nem kérek semmiféle magánvéleményt mert lesz*rom. Helyszín: Debrecen és környéke leginkább, de mindent érdekel :)
(Mielőtt valaki megkérdezné miért hagyom ki: Honvédtiszti főiskolára akarok jelentkezni, de mivel a szemem borzalmas, ezért meg kell műteni.)
En is ugyan így vagyok. Csak én RTK-ra megyek majd. Most egy év OKJ-t kezdek de nem tudom mit csinaljak.
Az igaz, hogy az ilyen képzés (annak aki még nem végzett más OKJ-t) ingyenes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!