Van lehetőség valóban INGYENES OKJ-s képzésen részt venni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, van egy érettségim, viszont nem tudok elhelyezkeddi. Szeretnék OKJ-s képesítést szerezni, viszont mindenhol azt találom, hogy a tanfolyam vizsgával együtt legalább 200000 Ft, vagy havi hozzájárulási díjat kell fizetni.
Hol találok olyan OKJ-s képzéseket, mik ténylegsen ingyenesek?
2016. márc. 25. 14:41
1/10 anonim válasza:
Például a munkaügyi központ által intézett OKJ tanfolyamok ingyenesek (illetve ők fizetik és mellé még fizetést is adnak neked).
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
EZ a lehetőség akkor is él, ha nem volt még 180 nap munkaviszonyom, tehát nem vagyok jogosult munkanélküli segélyre?
2016. márc. 25. 17:20
5/10 anonim válasza:
A tanfolyam mind fizetős, ne tanfolyamra menj
6/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy első kettő okj ingyenes 26 éves kor alatt, de amúgy egyik okj -s sulinak pl honlapján van olyan, hogy Ingyenes és akkor ott lehet rá kattintani, hogy Érdeklődöm, szóval szerintem akkor válaszd ki, amelyik szimpatikus, és hívd fel vagy valami.
8/10 anonim válasza:
Ilyenkor csak fizetős van, az ingyenesek ősztől szoktak indulni
9/10 anonim válasza:
Középiskolákban vannak ingyenesek (nézz szét a lakóhelyeden), viszont ezek már csak ősztől indulnak. Augusztus végén érdeklődj !
10/10 anonim válasza:
Valamilyen rejtett költség általában mindenhol van
(csak nem mondják) sajnos -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!