Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van lehetőség valóban INGYENES...

Van lehetőség valóban INGYENES OKJ-s képzésen részt venni?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, van egy érettségim, viszont nem tudok elhelyezkeddi. Szeretnék OKJ-s képesítést szerezni, viszont mindenhol azt találom, hogy a tanfolyam vizsgával együtt legalább 200000 Ft, vagy havi hozzájárulási díjat kell fizetni.

Hol találok olyan OKJ-s képzéseket, mik ténylegsen ingyenesek?

2016. márc. 25. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Például a munkaügyi központ által intézett OKJ tanfolyamok ingyenesek (illetve ők fizetik és mellé még fizetést is adnak neked).
2016. márc. 25. 15:46
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

EZ a lehetőség akkor is él, ha nem volt még 180 nap munkaviszonyom, tehát nem vagyok jogosult munkanélküli segélyre?

2016. márc. 25. 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnos pontosan nem tudom.
2016. márc. 25. 17:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Melyik OKJ érdekelne?
2016. márc. 26. 21:18
 5/10 anonim ***** válasza:
A tanfolyam mind fizetős, ne tanfolyamra menj
2016. márc. 26. 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy első kettő okj ingyenes 26 éves kor alatt, de amúgy egyik okj -s sulinak pl honlapján van olyan, hogy Ingyenes és akkor ott lehet rá kattintani, hogy Érdeklődöm, szóval szerintem akkor válaszd ki, amelyik szimpatikus, és hívd fel vagy valami.
2016. márc. 26. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Melyik megyében keresel?
2016. márc. 27. 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor csak fizetős van, az ingyenesek ősztől szoktak indulni
2016. márc. 27. 11:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Középiskolákban vannak ingyenesek (nézz szét a lakóhelyeden), viszont ezek már csak ősztől indulnak. Augusztus végén érdeklődj !
2016. márc. 27. 15:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Valamilyen rejtett költség általában mindenhol van

(csak nem mondják) sajnos -

2016. ápr. 8. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!