Szerintetek erre van reális esély? Részletek lent. Fontos!
Figyelt kérdés
Most végeztem a középiskolával nem túl jó eredménnyel valahogy nem érdekelt a tanulás,voltak más gondjaim is.Igy elestem a tovább tanúlás esélyétől...
De én mindenképp tovább szeretnék tanulni,ezért arra gondoltam újra járom az utolsó osztály csak egy másik helyen egy erősebb suliban..A jegyeim változók voltak volt olyan ami simán ment 4-5 ösre kevés tanulással...Egyedül a matekkal volt gond..Meg persze a második idegen nyelvel ami nem érdekelt ezért nem tanultam rá ergo meghúztak belőle utolsó évben...
A kérdés:Van-e esély,hogy az utolsó évemet egy másik helyen járjam újra ami erősebb az előzőnél,ha megbeszélem ezt az ottani tantestülettel és elmondom mi volt?Vagy esélytelen?
2016. júl. 27. 20:22
1/2 anonim válasza:
elég ha újra érettségizel, illetve emeltezel, meg csinálsz egy nyelvvizsgát
2/2 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. Ha eddig nem tanultál, és rosszak lettek a jegyeid akkor az nyilván nem azért van mert gyenge suliba jársz. Sőt. Erős gimiben nagyobb az elvárás.. Tanulj otthon a könyveidből, ha nincsenek meg akkor meg vedd meg őket VAGY töltsd le őket a netről (torrentről) VAGY ha Mozaik, OFI könyveid voltak akkor elérhetőek neked a neten, ingyen. Tanuld meg őket, napi 1 óra minimum, majd jövőre írhatsz egy jó érettségit, és duplázással felvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!