Van rá reális esély hogy a központi ponthatárt a "tizenhat népszerű szak" valamelyikén akár pár ponttal is lejjebb viszik?
Figyelt kérdés
mármint nem a jövőben valamikor, hanem az idei ponthatárhúzás alkalmával... nemzetközi tanulmányok érdekelne elsősorban :D2014. júl. 15. 15:14
3/13 anonim válasza:
Tavaly is lejjebb vitték, idén is van erre esély egészen biztosan, de nem sok szerintem.
4/13 A kérdező kommentje:
tavaly melyik szak(ok)on vitték le, nem tudod véletlenül?
2014. júl. 15. 16:16
5/13 anonim válasza:
Csak költségesen volt alacsonyabb mint 460
6/13 anonim válasza:
De ugye az sem lehetséges hogy feljebb viszik ?:DDD
7/13 anonim válasza:
A mostani magyarországi oktatási rendszerben minden lehetséges. Simán feljebb is vihetik jövőre, ha ahhoz lesz kedvük.
8/13 anonim válasza:
Úgy értem nem jövőre, hanem most!
9/13 anonim válasza:
ja, most annyi lesz, amennyit kiírtak
10/13 anonim válasza:
Nem tudom miért lettem lepontozva amikor direkt megnéztem ezt a szakot és mindenhol 465 a ponthatár államin.
Vagy mesterképzésre gondolsz? Akkor bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!