Érettségi ötödik tárgy? (részletek lent)
Nem tudom eldönteni, hogy mi érné meg jobban ötödik tárgynak... Mivel gazdasági szakra szeretnék menni, elfogadják a spanyol emeltet, plusz matek közepet csinálok. Ezt a két tárgyat nézik jobban, tegyük fel.Az ötödik tárgy igazából mindegy, és három közül nem tudok választani..
Civilizáció (spanyol)előny-> csak szóbeli..ráadásul kétnyelvű érettségihez nem kéne akkor mondjuk a törit spanyolul csinálnom, mert felváltaná a civil
Ének-> imádom a zenét, több hangszeren játszok, imádom a szolfézst, csak az elméletet kéne megtanulnom kicsit jobban
Angol (közép) -> sokan azt mondják, hogy angol a könnyű, főleg, hogy megvan a középfokú nyelvvizsgám, de én akkor is el vagyok bizonytalanodva
Mit csinálnátok? Melyiket választanátok? Pls Help me
Civilizáció WTF tantárgy...
Ének: ha jól megy, akkor oké, de tényleg csak akkor ha nagyon jól megy.
Angol: Nagyon könnyű, ha középfokú nyelvvizsgád belőle, akkor kiszopod a kisujjadból, én erre tenném a voksomat.
Én a civilt csinálnám. De mondjuk azért mert énekelni nem tudok, angolt meg egész nap használom és borzongok tőle. :-D
Illetve szerintem az azért nem kevés előny, hogy ne a törit csináld, hanem ezt, első hallásra ez elég tölteléktárgynak tűnik a törihez képest.
(Oké, nyilván tudsz annyit spanyolul, hogy ne okozzon nehézséget a töri sem, csak én speciel szeretek biztosra menni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!