Érdemes élelmiszermérnöknek tanulni?
Nagyon érdekel a téma, ez a szak az egyetlen ami vonz, viszont sok olyat olvastam itt, hogy nem lehet vele elhelyezkedni. Ez tényleg így van? Tanuljak inkább olyat ami nem érdekel, de biztos munkahelyet ad?
A SZIE-n végezném el, ezt nem írtam még.
Köszi a válaszokat
Agrár szaktanácsadó, Termelési vezető, Élelmiszer-ipari technológus, Növényvédő szakember, Termékfejlesztési szakértő
Ezeket álláskereső oldalról szedtem. Nem sok találatod hozott ki az élelmiszer/élelmiszer-ipari mérnök szóra. Viszont kiadott hentes és pék álláslehetőséget is. A "nem lehet vele elhelyezkedni" meg nyilván nem igaz, de nincs akkora kereslet rá mint mondjuk a gépészmérnökre.
Véleményem szerint jó szakemberből sosincs elég, ergó ha te nem csak melegedni fogsz bejárni, akkor nem lesz gond és lecsaphatsz a szűkös munkák egyikére. Viszont ehhez sok munka fog kelleni. HA tényleg érdekel.
Szerintem vedd fontolóra az egészet, próbálj meg kitölteni pályaválasztási tesztet, hátha érdekelne még más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!