Green Fox Akadémia, Codecool megéri vagy sem diploma után?
Sziasztok!
Több helyen olvastam erről a két cégről, hogy mennyire király és hogy rögtön munkába is állítanak mindenkit min havi 200+ nettó fizetésért.
A helyzet az, hogy van már két bsc-s diplomám, az egyik BME (mérnökinfó) a másik ELTE (programtervező info). Ráadásul beszélek németül, angolul. Lassan már egy éve keresek melót a szakmában budapesti lakosként.
Tehát nyilván a cég állásgaranciája fogott meg.
Nem hiszem, hogy túl sok újdonságot tudna nyújtani egy 4 hónapos tanfolyam 6 év egyetem után.
A kérdésem az, hogy megéri-e elvégezni valamelyiket?
# 42/43 Időpont 09-07 14:47
Mondhatod, ettől még ez továbbra is hazugság. A legtöbben az egyetemet félbe is hagyják, mert állást kaptak az iparban.
1. Azért hagyjak ott, mert értelmetlen. Ha elvégzik akkor sem tudnak mihez kezdeni vele.
2. Ha megis kapnak melot, akkor az külföldi.
# 45/45 Időpont ma 21:05
Igen-igen, persze. Valamiért a valóság mást mutat. Érdekes módon a legtöbb évfolyamtársammal 3. évben már a nappali képzés melett dolgoztunk, itthon, 20 órában, 80-ért. Bejelentve. Mai napig van párezer betöltetlen állás, csak tudni kéne megütni azt a szubminimális szintet ami a gyakornokihoz kell.
Ingyen se vesznek fel dolgozni senkit se. Magyarországon soha soha semmilyen körülmények között nem lesz munkaerőhiány semmilyen szakmaban. Ugyanis a magyar embernél nem dolgozik olcsóbban senki a világon. Mármint az ár-értek arányt tekintve. Te se dolgoztál itthon a szakmában max külföldön.
Amit az index meg a HVG stb szennylapok össze írogatnak annak semmi köze nincs a valósághoz. Az csak propaganda vagy hozza nem értés. Biztosan a KSH adataiból dolgoznak, amiket úgy hamisítanak ahogy akarnak. Ne ezeket olvastad hanem a fórumokat. De pl itt a gyakorin is rengeteg értelmes munkanélküli infos van.
# 47/47 Időpont ma 00:23
Akkor élj ebben az álomvilágban.
Kedves Budapesti fejlesztő kollégák!
Nos, ugyan a kérdező sok hülyeséget ír, ebben egyetértünk, DE a vidéki fizetésben igazat mond!!! Én debreceni vagyok, végzős egyetemista az itteni infokaron, eközben egy debreceni nagy IT multinál (a cég neve is így kezdődik) web-developer gyakornokként NETTÓ 580-at keresek!!!! NEM VICC!!! KOMOLYA!!! 1,5 éves tapasztalatom van, php/css3/html5/js/angular/nodeJS, és ennyit fizetnek!!! ha kiszámoljátok, akkor havi 90 ezret keresek, mint gyakornok, napi 8 órában! miért nem váltok? - mert a diplomámra várok, utána én is dobbantok.....
Mivel Debrecenben élek, és tanulok, ezért elég sok fejlesztő ismerősöm van, és a programozói fizetés állandóan téma, nos, akkor jöjjenek a számok (siralmasak, szóltam!):
- PHP fejlesztő, 1-2 év tapasztalat, debreceni kis cég, nettó 120-140 ezer huf
- .NET fejlesztő szintén 1-2 év tapasztalat 170-180 nettó
- másik ismerős, középvállalat, JAVA fejlesztő, 2 év tapasztalat nettó 200 ezer huf
- front-end fejlesztő (css/html/js frameworks) nemzetközi vállalat, 0-1 év, nettó 160 ezer
Bezony-bezony, 2-3 vállalat van Debrecenben, aki többet ad (nettó 250-300), de azok már 3-5 év tapasztalat(főképp JAVA, és ORACLE), így van sajnos, ha tetszik, ha nem... (nem, nekem sem tetszik, de találtam megoldást: 8 órából (4640 FT-ot keresek ez idő alatt) 2-őt ledolgozok becsületesen, a többiben magamat fejlesztem, ennyiért ennyi jár!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!