Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Green Fox Akadémia, Codecool...

Green Fox Akadémia, Codecool megéri vagy sem diploma után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több helyen olvastam erről a két cégről, hogy mennyire király és hogy rögtön munkába is állítanak mindenkit min havi 200+ nettó fizetésért.

A helyzet az, hogy van már két bsc-s diplomám, az egyik BME (mérnökinfó) a másik ELTE (programtervező info). Ráadásul beszélek németül, angolul. Lassan már egy éve keresek melót a szakmában budapesti lakosként.

Tehát nyilván a cég állásgaranciája fogott meg.

Nem hiszem, hogy túl sok újdonságot tudna nyújtani egy 4 hónapos tanfolyam 6 év egyetem után.

A kérdésem az, hogy megéri-e elvégezni valamelyiket?

2016. aug. 13. 06:56
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Budapest
2016. szept. 7. 14:44
 42/58 A kérdező kommentje:
Egyébként mint mar mondtam a végzett hallgatok csak kis százaléka tud elhelyezkedni itthon a szakmában. Tehát meg jó pár embernek kene hogy sírjon a szája. Csak meg vannak elégedve a közmunkával meg a tescos McDonaldsos rabszolga melonal. Én meg nem.
2016. szept. 7. 14:47
 43/58 anonim ***** válasza:
Hát nézzd, ne add fel, ha tényleg tudsz, előbb utóbb elhelyezkedsz. Szerény véleményem szerint amég "csicska" melód van, igyekezz továbbképezni magad, tanulj otthon, az IT gyorsan fejlődik, tratani kell a lépést. A legjobbakat
2016. szept. 9. 22:27
 44/58 anonim ***** válasza:
54%

# 42/43 Időpont 09-07 14:47

Mondhatod, ettől még ez továbbra is hazugság. A legtöbben az egyetemet félbe is hagyják, mert állást kaptak az iparban.

2016. szept. 11. 08:48
 45/58 A kérdező kommentje:

1. Azért hagyjak ott, mert értelmetlen. Ha elvégzik akkor sem tudnak mihez kezdeni vele.

2. Ha megis kapnak melot, akkor az külföldi.

2016. szept. 11. 21:05
 46/58 anonim ***** válasza:
57%

# 45/45 Időpont ma 21:05

Igen-igen, persze. Valamiért a valóság mást mutat. Érdekes módon a legtöbb évfolyamtársammal 3. évben már a nappali képzés melett dolgoztunk, itthon, 20 órában, 80-ért. Bejelentve. Mai napig van párezer betöltetlen állás, csak tudni kéne megütni azt a szubminimális szintet ami a gyakornokihoz kell.

2016. szept. 11. 22:21
 47/58 A kérdező kommentje:

Ingyen se vesznek fel dolgozni senkit se. Magyarországon soha soha semmilyen körülmények között nem lesz munkaerőhiány semmilyen szakmaban. Ugyanis a magyar embernél nem dolgozik olcsóbban senki a világon. Mármint az ár-értek arányt tekintve. Te se dolgoztál itthon a szakmában max külföldön.

Amit az index meg a HVG stb szennylapok össze írogatnak annak semmi köze nincs a valósághoz. Az csak propaganda vagy hozza nem értés. Biztosan a KSH adataiból dolgoznak, amiket úgy hamisítanak ahogy akarnak. Ne ezeket olvastad hanem a fórumokat. De pl itt a gyakorin is rengeteg értelmes munkanélküli infos van.

2016. szept. 12. 00:23
 48/58 anonim ***** válasza:
52%

# 47/47 Időpont ma 00:23

Akkor élj ebben az álomvilágban.

2016. szept. 12. 18:40
 49/58 A kérdező kommentje:
Pont az hogy te élsz álomvilágába.
2016. szept. 12. 23:49
 50/58 anonim ***** válasza:

Kedves Budapesti fejlesztő kollégák!

Nos, ugyan a kérdező sok hülyeséget ír, ebben egyetértünk, DE a vidéki fizetésben igazat mond!!! Én debreceni vagyok, végzős egyetemista az itteni infokaron, eközben egy debreceni nagy IT multinál (a cég neve is így kezdődik) web-developer gyakornokként NETTÓ 580-at keresek!!!! NEM VICC!!! KOMOLYA!!! 1,5 éves tapasztalatom van, php/css3/html5/js/angular/nodeJS, és ennyit fizetnek!!! ha kiszámoljátok, akkor havi 90 ezret keresek, mint gyakornok, napi 8 órában! miért nem váltok? - mert a diplomámra várok, utána én is dobbantok.....

Mivel Debrecenben élek, és tanulok, ezért elég sok fejlesztő ismerősöm van, és a programozói fizetés állandóan téma, nos, akkor jöjjenek a számok (siralmasak, szóltam!):

- PHP fejlesztő, 1-2 év tapasztalat, debreceni kis cég, nettó 120-140 ezer huf

- .NET fejlesztő szintén 1-2 év tapasztalat 170-180 nettó

- másik ismerős, középvállalat, JAVA fejlesztő, 2 év tapasztalat nettó 200 ezer huf

- front-end fejlesztő (css/html/js frameworks) nemzetközi vállalat, 0-1 év, nettó 160 ezer

Bezony-bezony, 2-3 vállalat van Debrecenben, aki többet ad (nettó 250-300), de azok már 3-5 év tapasztalat(főképp JAVA, és ORACLE), így van sajnos, ha tetszik, ha nem... (nem, nekem sem tetszik, de találtam megoldást: 8 órából (4640 FT-ot keresek ez idő alatt) 2-őt ledolgozok becsületesen, a többiben magamat fejlesztem, ennyiért ennyi jár!)

2016. okt. 23. 21:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!