Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Green Fox Akadémia, Codecool...

Green Fox Akadémia, Codecool megéri vagy sem diploma után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több helyen olvastam erről a két cégről, hogy mennyire király és hogy rögtön munkába is állítanak mindenkit min havi 200+ nettó fizetésért.

A helyzet az, hogy van már két bsc-s diplomám, az egyik BME (mérnökinfó) a másik ELTE (programtervező info). Ráadásul beszélek németül, angolul. Lassan már egy éve keresek melót a szakmában budapesti lakosként.

Tehát nyilván a cég állásgaranciája fogott meg.

Nem hiszem, hogy túl sok újdonságot tudna nyújtani egy 4 hónapos tanfolyam 6 év egyetem után.

A kérdésem az, hogy megéri-e elvégezni valamelyiket?

2016. aug. 13. 06:56
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%

# 20/20 Időpont ma 20:31

Ne haragudj, de mit vársz? Neked senki nem szólt a 6 év egyetemed alatt, hogy az IT cégek nem a zsákfalukban helyezkednek el? Hol keresel programozó munkát? Biharnagybajomban?

(elnézést az ottaniaktól, csak ráböktem a térképre, őket találtam el)

Nem fogod elhinni, Svájcban is a programozók nem egy eldugott, 30 fős faluban dolgoznak...

2016. aug. 16. 20:44
 22/58 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig kíváncsi vagyok hogy milyen KONKRÉT állásokra jelentkeztél.
2016. aug. 16. 21:53
 23/58 A kérdező kommentje:

Neten nézegettem az állásokat. Profession.hu, workania, stb.

Most konkrét állást nem tudok linkelni, de volt t-com-os, invitel-es, shiwaforce, raiffeisen...

2016. aug. 16. 22:03
 24/58 A kérdező kommentje:
De persze mindegyik melóra jelentkeznek vagy 300-400-an azt kiválasztanak 1-et !
2016. aug. 16. 22:04
 25/58 anonim ***** válasza:
100%
Alsó becslések szerint is 10-20 ezer betöltetlen infós állás van. Mindegyikre 300-400-szoros túljelentkezés... A legkisebb mértékig sem hihető a sztorid. Ha valóban nem találsz állást, az csak a te hibád, senki másé.
2016. aug. 17. 17:41
 26/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem az érdekel hogy milyen cégnél, hanem hogy milyen konkrét feladatkörökre jelentkeztél. Arra csak emlékszel.
2016. aug. 17. 18:43
 27/58 anonim válasza:

Draga baratom, ha nem vagy mobil lehet 25 diplomad is, azon kivul hogy az onkormanyzatnal vagy aktatologato random szazezerert, kitorolheted vele.

Egy szr erettsegim van es majdnem ket kilo nettot keresek egy ratyi autogyarban karbantartokent. Ja hogy ebbol albit is kell fizetni, meg a ketszaz se sok? Vegulis lehet otthon anyukanal vegetalni 40evesen is es sirankozni hogy szar az elet..

2016. aug. 17. 18:53
 28/58 A kérdező kommentje:

Tul sok interjún nem voltam, de pl. A shiwaforce Kft-nép java fejlesztő pozícióra jelentkeztem.

Küldtek e-mailben egy tesztet, utána egy feladatot. Azokat megcsináltam, majd behívtak interjúra.

Ott beszélgettünk, megkérdezte mennyit kerek. Mondtam neki hogy havi bruttó 100. Láttam rajta hogy sokallja meg húzza a száját. Pár perc múlva el is köszöntunk.

Pedig ügy tudom hogy napi 8 órás melonal a min. bérnel kevesebbet nem is adhatna.

Most mar ingyen próbálok melozni - bele is írtam az önéletrajzban-, ami mar tényleg szégyen, de hat ilyen az ország nincs mit tenni.

2016. aug. 19. 08:27
 29/58 anonim ***** válasza:
72%
Megnézem hol talált ő 100e-ért fejlesztőt :D Javánál egy junior megkeres bruttó 300-at, és ezzel nagyon keveset mondtam.
2016. aug. 19. 08:55
 30/58 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik olcsóbban is talált mert, nem kellettem neki. :D
2016. aug. 19. 10:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!