Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Segítene valaki Neptun használ...

Segítene valaki Neptun használatot és tantárgyfelvételt illetően?

Figyelt kérdés

Regen jartam mar egyetemre egyseges osztatlan kepzesre, de most ujra meg kell tennem mesterkepzesen.

Kerlek segitsetek a teendoket illetoen.

A felvetelhez le kellett adni az index masolatot a targyelismereshez. Ez megegyezik a kreditelismereshez szukseges targyakkal? Tehat ha van valamilyen targy, amit en mar korabban teljesitettem az elozo rendszerben, akkor azt nem kell elvegeznem ugy gondolom. Es ha jol ertelmezem, az elismeresert fizetni kell...

A kar honlapjan megneztem az elozo evi tanrendet. A targyak utan ilyen kodok vannak feltuntetve: 2+1k4, vagy 0+2g0, stb. Ezek mit jelentenek?

Korabban beiratkoztam egy masik kepzesre, de nem kellett jarnom utana. Akkor a Neptunban az orarend es a felvevendo targyak sem voltak egyertelmuek. Be volt minden górva, s nem lehettt eligazodni, mit kellene felvenni es kinel. Hgyan mukodik a Neptun? Kerestem leirast, de nem talaltam.

Koszonom szepen.

2016. aug. 2. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Nehéz úgy segíteni, hogy legalább a kart nem adod meg...
2016. aug. 2. 18:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Gtk
2016. aug. 2. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!