Tárgyfelvétel, nem akarok égni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nos van egy első féléves tàrgyam, ami nem sikerült, és most tudom majd újra felvenni, meg is volt az előzetes tàrgyfelvétel, de a kutya nem vette fel még. Mikor van az elsősök tàrgyfelvétele? Reg héten?
Ùgy gondoltam addig nem veszem fel. Nem égetem magam, mert ezt màsok is làtjàk, hogy ki vette fel a neptunban.
2016. aug. 1. 18:49
1/6 anonim válasza:
jaj mert más nem csúszik ám.. egyáltalán nem ciki felvenni..
2/6 anonim válasza:
Rendben, köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt az információt itt a gyakorin.
3/6 anonim válasza:
És szereinted ki nézi azt, hogy mikor vetted fel?! Elárulom, a kutya sem... Ez már nem középiskola ahol ilyen apró sz(a)rokat lesegetnek. Oktatóknak erre úgysincs ideje, hallgatótársaidat meg nem érdekli... Meg ha el is olvassa a nevedet, ismeretlenül 1 nap múlva kb. el is felejti.
De am reghéten szokott lenni.
4/6 anonim válasza:
Vagyha nagyon ezen rágódsz, várd ki szépen, mikor elkezdik felvenni. Majd lemaradsz a jó helyekről, mert hamar elkapkodják...
5/6 anonim válasza:
Igen, mert az oktatok mar csak olyanok, hogy emlekeznek mind a cirka ezer emberre akit egy atlagos felevben tanitanak.... hogyne.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem értem egyeseknek mi célt szolgál ismeretlenül-ismeretleneknek beszólogatni, trollkodni, kreténkedni, de ha ettől jobban érzik magukat akkor egs. Engem nem zavar, az ilyet figyelmen kívül hagyom. A másik meg, nem fogynak el a jó helyek max a helyek(kapacitás 300) csak előadás van a tárgyból.
2016. aug. 1. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!