Neptunban tárgyfelvétel hogy működik?
Az világos, hogy kiválasztom az adott félévre meghírdetett tárgyakat, meg nyílván a szakomat, és akkor rámegyek a keresés gombra.
Kérdéseim:
1, Itt kiad 18 tárgyat nekem. Akkor most az összeset fel kell vennem ebben a félévben? Mindössze egy szabadon választott tárgy van a listában, a többi kötelező. A szabadon választottat vegyem fel?
2, Ha rámegyek arra az opcióra, hogy "órarendtervezőbe", akkor azt a tárgyat még nem veszem fel automatikusan, ugye?
3, Hol van az az opció, amivel fel tudom venni a tárgyat?
Bocsi az ilyen "primitív" kérdések miatt, de nem akarok elszúrni semmit, a neten meg nem találtam részletes tutorialt. :)
Köszi a választ!
néderlandisztika szakról van szó.
Amúgy köszi a válaszokat... Valahogy akkor majd megoldom, viszont szerintem elég idegesítő, hogy nem bírnak egy normális pontról-pontra ismertetőt összeállítani a neptunról kapcsolatban. Vagy ha már nem csinálnak ilyet, legalább tennék egyértelművé a honlap felületét...
ó, édesem, lesznek ennél felháborítóbb dolgok is... :D
amúgy írták neked valahol, hogy neked most fel kell venned a tárgyaidat? még nincs is tárgyfelvételi időszak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!