Ki találta fel a NEPTUNT? Hol lehet nekik írni hogy milyen iszonyat a rendszerük?
Első éves vagyok a SZE-n, holnap reggel 6 órakor lesz a tárgyfelvétel. De már most se tudok belépni, már 1 órája szarakodik a neptun, pedig egyszerre 7 oldalról várakozok, és egyiknél se lép be.... hihetetlen hogy ennyire nem tudnak megcsinálni ebbe az országba semmit. Iszonyatosan felcseszi az agyamat az, hogy egy ilyen rendszert nem lehet normálisan megcsinálni informatikusokkal......
Nem tudja valaki hogy hol lehet leírni a véleményemet?
Nem vagyok informaikus így a problémát nem látom át, annyit tudok h egyszerre ott van mindenki amit a szerver nem bírja és lefagy.
Csak az idegesít ha olyan technika létezik már, hogy pl. robotokat építenek, iszonyatos high tech technológia van, űrhajó megy a holdra stb...... akkor ilyeneket hogy az istenbe nem bírnak megoldani???
Aztán lehet hogy most oltári nagy baromságot írtam, de akkor is felcsesz
Hozzáállás kérdése az egész. Előző képzésem alatt (6 félév) egyszer sem fordult elő, hogy tárgyfelvételkor, vagy vizsgajelentkezéskor összeomlik, vagy nem enged be a Neptun.
A mostani sulimban meg állandóan összeomlik a Neptun, a tárgyaimat fél nappal később tudom csak fölvenni.
Nem nagyon éri meg szuper szervereket venni, ha évi kb. 362 napon át alig lézengenek a felhasználók a rendszerben.
Persze épeszű intézményeknél időben széttolják a tárgyjelentkezést, és nem eresztik rá az összes hallgatót ugyanabban az időpontban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!