Gazdasági szakra megéri diákhitelt felvenni?
@19: Nem par perc ugyintezest sporoltam meg hanem nagyon sok idegeskedest a rugalmatlan hozaallas miatt. A targyaidat valoban ugy veszed fel ahogy akarod, de a szakmai gyakorlatod nem vegezheted el elobb :) tudom mert egyik ismerosom az 5. Felev elotti nyaron szerette volna megcsinalni de nem fogadtak el neki.
Masreszt nem ajanlom egyiket sem jobban a tobbinel, mint irtam mind3 egyetem piackepes diplomat ad es jo elhelyezkedesi lehetosegekkel biztosit. A corvinus/bge-n elkepesztoen rugalmatlanok es emiatt ha rosszul jon ki a lepes felevet csuszhatsz is es nem vegezheted el elobb a szakmai gyakorlatod. A bmen viszont tul elmeleti az oktatas.
Az a baj igazabol h azt hiszed h en barmelyik egyetem fele terelni probalok, de nem. Mindenki el tudja donteni maganak h neki mennyire fontos peldaul hogy vegezhessen elobb a szakmai gyakorlattal vagy hogy mennyire fontos h gyakorlatiasabb legyen az oktatas. Mindenki azt valaszt amit akar, de azt mondani h "par perces ugyintezes" amikor ezeken a dolgokon felevek is mulhatnak tulzas.
"@19: Nem par perc ugyintezest sporoltam meg hanem nagyon sok idegeskedest a rugalmatlan hozaallas miatt. A targyaidat valoban ugy veszed fel ahogy akarod, de a szakmai gyakorlatod nem vegezheted el elobb :) tudom mert egyik ismerosom az 5. Felev elotti nyaron szerette volna megcsinalni de nem fogadtak el neki. "
4. félév után végezheted. Tudom, mert úgy csináltam 2 éve, kötve hiszem, hogy azóta ezen rugóznának.
És soha nem idegeskedtem semmiféle ügyintézés miatt. Maximum Neptun, de gondolom a BME-n sem egy bika szervert raknak alá.
Ezt a rugalmatlan szöveget meg komolyan fejezd már be, ha igaz is lenne, akkor is 5-10 percekről beszélünk 3-4 év alatt, amúgy meg ott a Bmeme.hu, nagyon úgy tűnik hogy tiszta rugalmas minden.
Te nem idegeskedtel, van aki igen. A szakmai gyakorlatnak utana neztem valoban lehet csinalni szorgalmi idoszakon kivul 4 felev utan. Valszeg akkor az ismerosom benezhetett vmit. De pl szorgalmi idoszakban nem csinalhatod a Corvinuson bmen igen es a nem veheted fel a targyat vizsgakurzuskent mert nem buktal meg rajta meg es nem erdekel h ezert fel evvel csuszol story meg mindig ott van, ha ez nem rugalmatlansag akkor nem tudom mi.
Nem ertem amugy miert 5 perc lenne egy ugyintezes ha messze laksz pl az egyetemtol. Engem pl abszolut zavart hogy be kell menjek amikor nincs oram h alairassak egy lapot es ezzel elment a napombol 2 ora. (Ha eppen semmi dolgod nem lenne az egyetemen)
Folosleges am tovabb folytatnunk ezt a beszelgetest en leirtam a velemenyemet, amit alatamasztottam bizonyos dolgokkal. Te is leirtad a tiedet. Ezek alapjan aki olvassa levonhatja maganak a konzekvenciat es donthet. Nem hiszem hogy az lenne a celja ennek a beszelgetesnek h meggyozzuk egymast. En azt mondom h mind3 jo egyetem de vannak hibak. Te pedig a Corvinust istenited, amivel semmi baj nincs amugy tekintve hogy odajartal.
bmeme meg egy vicc oldal :D (egesz jo is amugy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!