Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek milyen szak legyen?

Szerintetek milyen szak legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!7.-es vagyok és lassan pályát kell választani!

Nos leirom mit szeretek,és mi érdekel engem!

Szeretek utazni,ismerkedni,barátkozni!

Szerintetek milyen szakra kéne járnom?Én azt gondolom hogy valami idegenszak féleségre..valami utazási ügyintéző..de nemtudom..nemvagyok benne biztos!

hát a kétkezű munkát is szeretem,de azért autót szerelni meg ilyenek..nincs kedvem hozzá!

Ugyhogy szerintem valami kereskedelmi suliba kéne járnom..

Várom a válaszotokat!

üdv.

2010. ápr. 7. 16:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Jaj és azt elfelejtettem hogy a katonaság is érdekel..de nembizi hogy ide kellet volna irnom..mind1 bocs.
2010. ápr. 7. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ezek alapján legyél életművész. De most komolyan, ki az, aki nem szeret utazni, ismerkedni, barátkozni? De ebből tisztes állásként nem lehet megélni. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy te is csak elvégeznéd a sulit, aztán ott állnál a semmivel a kezedben, és mehetsz majd mosogatónak vagy a munkahivatalba.

A katonaság már valamilyen életpályát feltételez, ezzel már tudnál mit kezdeni.

És autószerelésből meg azért egész tűrhetően meg lehet élni.

2010. ápr. 7. 17:14
 3/7 anonim válasza:

Hiába mész idegenforgalmi szakra attól nem fogsz hawaii-on dolgozni.Inkább azt nézd meg mit érdemes tanulni ahhoz hogy megélhess.És lásd a legtöbben M.O-on idegenforgalmi szakra mentek..tehát terített a piac.

Végeredményben tehát légy mesterfodrász aki katonák frizuráit csinálja hobbiként majd szabadságán utazik. XD

2010. ápr. 7. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nem szakmunkásképzőbe vagy szakközépbe akarsz menni, akkor ráérsz még a pályaválasztással gimnázium után.

Amúgy a kereskedelmi, vendéglátási és turisztikai területeken még egyetemi diplomával is szinte lehetetlen elhelyezkedni, mert sokszoros túlképzés van belőlük.

Utazni és ismerkedni mindenki szeret, de ebből szinte senki sem tud megélni...

2010. ápr. 7. 17:16
 5/7 A kérdező kommentje:

de vicces vagy...

akkor?????milegyek?vagy nemtudom..mind1....majd kitalálom..

2010. ápr. 7. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi legyél,kiszívem? Nem tudom. Végzős gimis vagyok, 25-ből 24-en jelentkeztünk felsőoktatásba, és tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon nehezen fogunk tudni munkát találni. Nem nagyon van jövőképe senkinek,mivel úgy 4-5 éve elkezdték szalagon gyártani a diplomásokat, olyanokat is, akiknek nagyon nem ott lenne a helyük. Pont azért, mert ők utazni, meg barátkozni szeretnek. Ez nem erről szól. Vagyis nem erről kéne, hogy szóljon, de azok után, hogy 330 főt vesznek fel turizmusra csak egy suliba, és 14 helyen tanítanak turizmust, szerinted? Oké, nem végez mind. Tegyük fel, csak a fele. Az is 165 fő, csak egy iskolából. Hova kell ennyi szakember Magyarországon? És a műszaki terület kivételével mindenhol ez a helyzet. Bocs, hogy elkeserítettelek. Inkább tanulj szakmát, jobban meg fogsz élni belőle, hidd el.
2010. ápr. 7. 17:52
 7/7 A kérdező kommentje:

hát jó..de aztse tudom milyen szakmát tanuljak..

azért köszi mindenki válaszát!

2010. ápr. 7. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!