Angol szak után mi legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom mit tegyek, ha elvégeztem majd az angol szakot (egyetemen). Hova lehet innen majd tovább menni? (egyelőre még csak most leszek elsős szeptembertől de azért érdekelne...) Mit kezdhetek azzal , ha elvégzem az angol szakot?2011. máj. 25. 15:26
1/7 A kérdező kommentje:
ja bocsi elírtam, dehogy egyetemen :D gimiben!
2011. máj. 25. 15:51
2/7 anonim válasza:
mehetsz tolmácsnak,nyelvtanárnak
3/7 A kérdező kommentje:
és abból meg lehet élni? Meg mit kell elvégezni utána, ha pl. tolmács akarok lenni? Mert ha nyelvtanár akkor gondolom a tanárképző szakot vagy hogy nevezik ezt.
2011. máj. 25. 16:22
4/7 anonim válasza:
azért erről tájékozódhattál volna előtte
ha jó vagy benne akkor bármiből meg lehet élni
5/7 A kérdező kommentje:
biosz-kémiára jelentkeztem de arra nem vettek fel mert 4.8 az átlagom...
2011. máj. 25. 16:48
6/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy milyen "szakon" vagy Te most gimiben. Lesz fakultáció-választás, majd akkor felveszed a biosz-kémiát, addig meg örülj, hogy kapsz f@sza nyelvtudást :) Az, hogy gimiben milyen szakra vesznek fel nem azt jelenti, hogy azzal is mész tovább. Pl én német nemzetiségis voltam, jelen pillanatban jobban tudok angolul , mint németül és orvosira megyek...
7/7 A kérdező kommentje:
köszi :DDD akkor jó :D
2011. máj. 25. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!