Jogi egyetem jó választás lehet?
Első, így szokták hívni a jogi karokat.
Pszichológusoknak nagyon kell a biosz, viszont ha ennyire szereted a történelmet és bírod a rendkívül sok magolást, akkor a jogász szerintem tetszeni fog. :)
Én azt csináltam még egy szakirányú továbbképzésemmel kapcsolatban, hogy olyan képzésű csoportból kiválasztottam valakit fb-on bejelöltem és kérdeződködtem. Pl. SZTE Jogász 2015 és az ottani tanulókból valakit megkérdezel, milyen is ott az élet (:
Emberi viselkedést majdnem mindenkit érdekel, de az érdeklődésedet nem kell félretenned, azért mert mondjuk jogásznak mész, nagyon sok szakkönyv áll a rendelkezésedre, pl. Aronson, Elliot-Társas lény. Ez kifejezetten szociálpszichológiai, olvasmányos, tele példákkal, ami az emberi viselkedést és az egymásra hatást vizsgálja, amiben bőven van pszichológia és kommunikáció. (:
Remlem tudtam segíteni (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!