Gyógyszerész vagy fogorvosi?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik mind két szak, de nem tudom melyik legyen egyszerűen képtelen vagyok dönteni. Tapasztalatok? Vélemények?2016. febr. 7. 18:43
1/3 anonim válasza:
Fogorvos. Magasabb jövedelem, ha más alapján nem tudsz dönteni. Meg szép, színes fogszabályzó gumik. :P
2/3 anonim válasza:
A fogorvos nem biztos, hogy több jövedelem, bár idővel biztosan az lesz, mondjuk 10 év után, ha jól csinálja az ember és ismert lesz. A fogorvosról lehet átmenni általános orvosira is, a gyógyszerészről nem, ha később úgy alakulna. A gyógyszerész viszont kevesebb stresszel jár szerintem, nyugodtabb szakma.
3/3 anonim válasza:
A gyógyszerészet kevesebb stresszel jár, persze ezt nem az öt éves tanulmányokra értem. A későbbiekben rengeteg helyen el lehet helyezkedni (patika, kórház, gyár, minőség-ellenőrzés, orvoslátogató, monitorozás).
Munkanélküli gyógyszerész nincs, mindig megtalálod a neked megfelelő munkát. Anélkül is rengeteget kereshetsz, hogy nincs saját patikád, és nem töltesz be vezető pozíciót.
A fogorvosi szakmán belül nincs ekkora szabadság, igazán sokat főként saját rendelővel kereshetsz.
Én szegedi gyógyszerészhallgató vagyok, ha van kérdésed, nyugodtan írj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!