Fogorvosi? Érdemes megpróbálnom? Segítség
Megírod most az érettségiket emelt szinten, aztán lesz, ami lesz. Ha felvesznek örülsz, ha nem, akkor eldöntöd, hogy mész-e önköltségesre (már ha beírod). Ha nem vesznek fel, jövőre újraérettségizel, ami egyébként csak 50 ezer forint, nem 100.
Mondjuk ha 100 Ft-on majrézol, akkor biztosan komolyan gondolod az önköltségest?
Azt honnan vetted, hogyha idén nem érettségizel belőlük, akkor ingyenes?
Szerintem mindenki érzi magában, hogy mire képes. Olvasd el a követelményeket mindkét érettséginél, nézd meg az előző évek feladatsorait, majd döntsd el, hogy hol tartasz, meg tudnád-e tanulni érettségiig.
Amúgy ha ez megnyugtat, az én tanáraim sem hitték, hogy meg tudom csinálni (egészen konkrétan kinevettek), aztán mégis sikerült mindkettő emeltre, elsőre bekerültem :) Ez két éve volt...
ha ki tudod fizetni a tandíjat
akkor menj idén, és ne halassz
ha ingyenes állami helyre pályázol
és mindenképp ilyen drága szak az álmod, vágyad
akkor tanulj még, és halaszd el a jelentkezést
ha így is, úgy is diákhitelből fizetnéd a kiadásokat, tandíjat,
akkor vágj bele neki már most, kár várni...
ki tudja, mit hoz a jövő
már hogy lenne magasabb a fizetősön? ki az a hülye aki inkább fizet, minthogy államira járjon, ahova elég lenne a pontja?
max ha valami debil első helyre írta a fizetőset.. nem állami és utána fizetős
ezt nem igazán értem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!