Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek melyik fogorvosi...

Szerintetek melyik fogorvosi egyetem a legjobb? Hol érdemesebb tanulni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 10:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Én a PTE fogorvosi szakáról sajnos nem túl sok jót hallottam, állítólag kevés a gyakorlat. Én mégis őt jelöltem elsőnek, bár igaz, elsősorban azért, mert nekem nincs lehetőségem máshol tanulni. Ha másik várost jelölhettem volna még, akkor az csakis Budapest lenne. Személyes véleményként mondjuk én azt gondolom, hogy nincs különbség az egyes egyetemek között. Mert lehet, hogy itt Pécsett nem túl jó a gyakorlat, viszont azt bizonyosan tudom, hogy nagyon jó elméleti alapozást adnak. Persze tudom, ez épp egy olyan szak, ahol a gyakorlat lenne a fontos, de a gyakorlatot sem lehet elvégezni, ha nincs megfelelő elméleti háttér... szóval érted. Én laikusként talán a Semmelweiset mondanám, de nincs semmi alapja, amiért őt írom.
2013. jún. 2. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!