Hol a legjobb pszichológiát tanulni?
köszönöm a választ kedves első!
kedves második, így is küzdök, hogy hova menjek, mert a beállítottságommal sajnos csak büfészakokra tudnék jelentkezni, a pszichológia még olyan, amivel talán el lehet helyezkedni, még ha nehéz is. nem szeretnék mást keresni, egyébként is simán összehozom a pontjaimat az államilag támogatott ponthatár fölé, így szerintem igazán megpróbálhatom. a kérdés meg nem arra irányult, hogy általánosan melyik a jobb, hanem kinek mi a tapasztalata. tudom, hogy az egyik ezért jobb, a másik azért, és az egész relatív is, de épp ez az, ami miatt érdekel az érintettek véleménye! nem lettem okosabb a válaszodtól, köszönöm!
Én SZTE-n tanulok, úgy gondolom, hogy nagyon jó képzésben részesülünk, a tanárok felkészültek, segítőkészek, a hangulat kicsit családiasabb, mint a tömegképzéses pesti egyetemeken. Szerintem ez pszichológián csak előnyt jelent.
Itt nem kell harcolni, hogy felvehess egy kötelező tantárgyat, a tanárok arcra mindenképp, sokan névre is ismernek. Szóval csak ajánlani tudom :)
Kedves mindenki! Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó kettő! Nektek is köszönöm, habár számomra nem volt "hasznos", mivel nekem ezek alapból kiesnek, ugyanis mivel budapesti vagyok, így úgy érzem, itt is megvannak a lehetőségeim, nem lenne pénzem "külön" lakni vidéken :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!