Védőnő, vagy építész?
Én építésznek tanulok, szóval nyilván amellett teszem le a szavazatom, de a te döntésed. :)
Én ha nem tudok dönteni, elgondolkodom azon, hogy ha a döntésem megbánnám, akkor melyik döntésemet bánnám jobban. És akkor tudom, hogy a másik dolgot kell választanom. :) Sok sikert a döntéshez!
Én építész vagyok, imádom a hivatásomat, de ez tipikusan olyan munka, amit vagy 150% erőbedobással csinálsz, vagy sehogy. Én reggel 9-től akár éjfélig is dolgozom, hétvégén is, de persze pihenésre is jut idő, csak nem a szokásos módon. Oké, rajzolás közben megnézek egy filmet, zenét hallgatok, akár sörözök is, de azért mégsem ugyan az, mint normál esetben.
Lehet ezt középszerűen is csinálni, napi 8 óra műszaki rajzolással, fix fizetésért, de így soha nem érsz el semmit és élvezni sem fogod. Ha viszont sikeres szeretnél lenni, akkor rengeteget kell beleadni. Ez biztosan így van más szakmáknál is, de itt biztosan jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!