Mechatronikai mérnök egyetem választás?
Figyelt kérdés
Jövőre érettségizek, mechatronikai mérnök szakra szeretnék menni, az Óbudai Egyetem és a SZTE között vacillálok. Ha most azt kérdezném hogy melyik a jobb melyikre menjek, akkor az OE-t ajánlatok, de az a helyzet hogy van lakásunk Szegeden, a kérdésem pedig az hogy ennek fényében melyik lenne a jobb választás? Jobb-e annyival az OE hogy elmenjek Pestre?2016. márc. 22. 19:31
2/7 anonim válasza:
ha az anyagiak engedik akkor pest, volt évfolyamtársam szegeden tanul a mérnökin és azt mondja nem olyan magas színvonalú mint az OE
3/7 anonim válasza:
Ha elmész suli mellett gyakorlatra, szerintem behozható a minimális hátrány.
Anyagilag meg vszeg sokkal jobban jársz Szegeddel; maradnék én is ott a helyedben.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat! Igazából szóba jöhet még a duális képzés is a mechatronikán, annyit még hogy 1 szakirány van ez pedig az automatizálás, ez nem hátrány?
2016. márc. 23. 22:18
5/7 anonim válasza:
Duális is jó dolog, az automatizálás szakirány pedig teljesen jó, sokfelé mehetsz vele.
Egyébként elöljáróban elmondom, hogy a szakirány, de sokszor még a szak is kis jelentőségű, inkább a mihez értesz, mit csináltál már lesz a kérdés munkahelyen.
6/7 anonim válasza:
Az Óbudai jobb választás lenne, mivel ott elég gyakorlatias a képzés, sok tapasztalatot tudsz szerezni és nagyon sok cég van.(azt nem tudom hogy ott indul-e duális képzés de ha igen akkor gondolom sokkal nagyobb a munkáltató választék, mint Szegeden) Ráadásul a szegedi képzés nem olyan kiforrott még, elég fiatal. De ha pénzben úgy gondolod, hogy Pest az nem megfelelő akkor Szeged se rossz választás, de ha van rá lehetőség akkor Pest.
7/7 anonim válasza:
Leginkább egyik sem. BME-re menj, ha össze tudsz hozni annyi pontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!