Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Sikerülhet az emelt töri, ha?...

Sikerülhet az emelt töri, ha? . Többi lent!

Figyelt kérdés

Sikerülhet akkor (is), ha nem vettem fel a töri faktot, (11.-es vagyok), viszont már nem is akarom 2 fakt mellé?

Töriből egyébként jó vagyok,nem szoktam agyon tanulni magam de szín 5ös minden jegyem, meg szeretem is.

Viszont szeretnék belőle emeltezni, mert most kezdek rájönni, hogy mi is szeretnék lenni (ügyvéd), oda pedig kéne..

Szerintetek?

:)

2016. ápr. 1. 18:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha jó százalékra akarod megírni, szerintem mindenképpen kell valaki, aki tanárszemmel jól átnézi az esszéidet, mivel az írásbeli résznél igen sokat számít. Nem csak a fogalmazás, de a forrás- és fogalomhasználat, stb. Lehet, hogy a sima töritanárod is tud segíteni, a fakt nem feltétel természetesen, ha elég szorgalmas vagy anélkül is tanulni. Legjobb, ha megpróbálsz emelt feladatsorokat, nyilván nem lesz kiváló, de ad egy képet, hogy képes vagy-e annyira feltornázni, amilyenre kell. Nekem szerencsére nagyon jó tanárom volt, mindig érettségi-stílusban írtuk a dolgozatokat. 95%-al elmondhatom, meg is lett az eredménye. :) Sok sikert neked is!
2016. ápr. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!