Ha most el kezdek tanulni sikerülhet a biosz kémia emelt szintű érettségi?
Sajnálom, de már késő.
Csak a kémia emeltre hétszáz valamennyi gyakorlópéldát meg kellene oldanod (ötösöm lesz kémiából példatár), amelyeken belül van a) b) c) pont is és napi szinten 20-80 példát tudnál megoldani.
Emellé még kellene tudnod az elméletet, ami legjobb esetben 2 hónap alapos, mindennapos, többórás tanulást jelentene.
Valamint ennek a tetejében még a biosz emelt, amire félév vagy egy teljes év felkészülési idő kellene.
A könyvekre nem válaszolok, mert beírod a keresőbe rengeteg kérdést találsz. Böngészd végig őket, én is végigböngésztem még mikor készültem, te is járd végig az utat, mint mindenki más és sok szerencsét jövőre!
Ne hallgass senkire, nyomjad neki, aztán meglátod az eredményt!
Sok sikert! ;)
Szia!
Kémiára: Mozaik mindhárom, az elsőt kb egy nap alatt el lehet olvasni, a 3.ban csak az ismétlés van benne, ami nem feltétlenül elég, abból a fémes rész kell.
Villányi: a feladatgyűjtemény, miiiinden
Ötösöm lesz kémiából: jól lehet belőle gyakorolni, de van néhány indokolatlan feladat, a típuspéldákat a korábbi érettségi feladatsorokban találod (azokat főleg nézd át), utána már tudod, melyek kellenek.
Kémiából főleg a feladatokra figyelj, reakciók is ki vannak adva, mint B tételek, azokat biztos át fogjátok beszélni.
Biosz: 10.es tankönyvem a Lénárt Gábor-féle tankönyv volt
11-12.es Zátonyi Szilárd- könyvből tanultunk, de inkább jegyzetet diktált.
Mozaikos feladatgyűjtemény a feladatoknak és érettségi feladatsorok.
Szerintem még simán sikerülhet, érdemesebb lenne azon gondolkodni, hogyha eddig nem erőltetted meg magad, ha bekerülsz az egyetemre, képes leszel-e amiatt megtenni. Mert rengeteg könyvet kell majd szinte szóról szóra megtanulni és sokan buknak ki pont emiatt. De persze ezt már csak te tudhatod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!