Ti hány pontot kaptatok emelt kémia szóbelin?
42-t. Nem nehéz elérni, ha rendes és fair a bizottság. A kísérletnél, ha elvégzendőt kapsz szó nélkül be kell öltöznöd, mert ők nem fognak szólni. (az előttem levő borzalmasat felelt és nem is öltözött be, nem is szóltak neki.)
Eltérő, hogy előttük kell-e elvégezned, illetve csak utólag elmondani mit csináltál. Nekem előttük kellett bemutatnom. (ezüsttükörpróbát kellett és azt is nézték mit öntök először a kémcsőbe(!).)
Ha nem tudsz valamit, akkor rávezetnek. Azt nem szeretik, ha a függvénytáblázatból olvasol ki előttük valamit. (felkészülésnél nyilván nem is látják, ha használod és kell is használni, mert arra is adnak pontot, csak ne definícióknál használd, hanem egy két adatot olvass ki belőle).
Nyilván lesz egy-két kérdés pluszban, amit feltesznek és megnézik, hogyan tudod használni a tanultakat.
például nekem hasonlót tettek fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!