Tanári szakra jelentkezők kaptatok már levelet, hogy mikor lesz az alkalmassági?
Figyelt kérdés
Én biosz-kémia szakos középiskolásokat tanító tanàr szeretnék lenni. Az eltére jelentkeztem, de még semmi hír, pedig április 25-től június 30-ig lesznek az elbeszélgetések.2014. máj. 7. 16:28
1/20 anonim válasza:
Ugyan én nem tanárira, hanem óvodapedagógiára jelentkeztem, de nekem is van alkalmassági vizsgám, viszont én sem kaptam még semmilyen levelet. Bár ennél szaknál csak 1 nap alkalmassági
2/20 anonim válasza:
Azt tudtad, hogy pénzbe kerül?
A vizsgálat díja: 4000 Ft, amelyet csekken lehet befizetni. A csekket a vizsgálat helyéről és időpontjáról szóló tájékoztató levélben küldi meg az Egyetem.
Én kb 1 hete tudtam meg a költségét.... nem mintha nagy pénz lenne, de akkor is ez elég fura dolog.
3/20 anonim válasza:
én sem kaptam még, a pető intézetbe jelentkeztem , április végén írtam e-mailt h mikorra lenne várható, de válaszul azt kaptam h majd abba az intézménybe kell mennem ahova behívnak.
évfolyamtársam már kapott értesítőt épp ma, ő is a petőbe jelentkezik...
lassan kezdek aggódni
4/20 anonim válasza:
én is az ELTE tanárképző szakára jelentkeztem, nem kaptam még behívót. Viszont felháborító, hogy ezért is van pofájuk pénzt kérni...
5/20 A kérdező kommentje:
Milyen szakra jelentkeztél? Kérlek, jelezz ha te már kaptál! Szerinted az probléma lehet, hogy később küldtem el a motivációs levelemet, és csak most töltöttem fel a felvire?
2014. máj. 11. 16:18
6/20 anonim válasza:
Nem tudom, a behívót a pályaalkalmassági vizsga előtt 2 héttel küldik.
7/20 anonim válasza:
ELTE én is, és még nem kaptam én sem levelet. Nyugtat egy kicsit, hogy ápr. 25. és jún. 30. között lesz elvileg vmikor, szóval még van idő.
8/20 anonim válasza:
én ma kaptam e-mailben!
Nézzétek a postaládáitokat!!!! :)
9/20 anonim válasza:
7es vagyok, nekem is mégjjött tegnap a levél :)
10/20 A kérdező kommentje:
Nekem még sem e-mailben, sem levélben nem jött! :(
2014. máj. 13. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!