Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Sikerülhet így a kémia érettsé...

Sikerülhet így a kémia érettségim? (emelt)

Figyelt kérdés
10. nyarán kezdtem el magántanárral kémia emelt szintű érettségire készülni.. Az elmélet nagyon megy, csak a kísérlet(ek)től parázom.. Nagyon nehezen teljesíthetőek? Akik érettségiztek már korábban, mik a tapasztalatai?
2015. márc. 23. 15:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Én 5 éve érettségiztem, nem is nagyon van konkrét emlékem a szóbeliről, de nem rémlik, hogy bárkinek a kísérletek okozták volna a legnagyobb problémát. Ha nagyon nem megy, ajánlom Czirók Edének a könyvét, nem emlékszem a címére, de az érettségire kiadott kísérletek voltak benne nagyon szépen leírva, és talán még egy CD is volt mellé, amin be voltak mutatva. Ha azt alaposan megtanulod, nem lehet baj :)
2015. márc. 25. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!