Megpróbáljam vagy ne?

Figyelt kérdés

Tudod nagyon ciki amit most mondok de,korábban komoly egészségügyi okok miatt nem tudtam folytatni a tanulmányaimat középiskolában,így sajnos jelenleg 8 általánossal rendelkezem.Mindig is érdekelt csillagászat és a matematika. :))) Szeretném az érettségit letenni és utána továbbtanulni,de félek ezekkel az álmokkal már elkéstem.A családom támogatna,de félek,hogy később pályakezdőként is nehezen érvényesülnék mivel 36 évesen kezdenék el dolgozni a szakmámban.Jelenleg első éves vagyok egy esti iskolában.

Csak értelmes válaszokat várnék! 27/l

2016. febr. 17. 05:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp megér egy próbát.:)
2016. febr. 17. 05:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha most felvesznek oda, ahova jelentkeztem, 40 évesen kezdenék el az új szakmában dolgozni. De akkor is lesz még előttem 25-30 év:) Soha nem késő, hogy belefogj valami olyasmibe, amit szeretsz:)

(Én időközben mást végeztem, mert úgy gondoltam, ahova most jelentkezek, az csak "álom", és reálisan nem megvalósítható. Most úgy érzem, én is kishitű voltam.)

2016. febr. 17. 08:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az álmok arravalók, hogy megvalósítsuk őket. Benned nagy lehetőségek vannak, mert megvannak a motivációid.
2016. febr. 18. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!