Szerintetek megpróbáljam a földtudományit, utána a geológus, vagy geofizikus szakot? Részletek lent.
Tehát. Eredetileg jogra készültem, de jelen helyzetben, meg ki tudja mi lesz a jövőben, nem merem megpróbálni. Valahol a természettudományi karok között keresgéltem, mert az még ér valamit, illetve, ha úgy alakul mehetek külföldre is. Ami érdekel, a természetföldrajzzal kapcsolatos dolgok, kivéve talán az övezetesség, illetve még a mikrobiológia is. Mivel az utóbbinál elég durva a kémia, illetve érettségiznem kellene bioszból, és én már leérettségiztem földrajzból 5-sre. Szóval maradt a földtudományi szak. Hallottam, hogy full természettudomány. Matek- szerintem menne, infó- nem annyira tudom, de nem is olyan irányba helyezkednék el, kémia- van mit pótolni, biosz- menne. A túlnyomó többség a fizikáé és a föcié. A föci, mint az 5-s érettségi mutatja, szerintem menne. Fizikát megnéztem, és az optikát leszámítva 9-10.-es anyag, nem tanultam rá, de a tanár szerint megérte volna, mindig 4-5-s dogákat írtam,(peddig rettentő szigorú volt) csak hát, ugye nincs 2 éve fizika órám..
Kicsit hosszabb lett mint kellene, de remélem kapok hasznos tippeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!