Atrox01 kérdése:

Mivel kezdjem? Programozás

Figyelt kérdés
Üdv Programozást szeretnék tanulni az lenne a kérdésen hogy mivel kezdjem. Igazából milyen iskola kell hová lehetne menni mit kéne tanulni. Android és kis érdekene jobban. Én 23 vagyok és van egy szakmám már.

2016. febr. 13. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:

egyetem prog info bsc lenne a legjobb

van valami mobil alkalmazásfejlesztő okj is, de gőzöm sincs hogy ad-e használható tudást. De ha tippelnem kéne akkor valszeg nem.

2016. febr. 13. 20:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Nyilván ebben a szakmában is a tapasztalat/valós tudás számít, de én is a proginfó bsc-t ajánlom. Egy elég jól rendszerezett alapot ad. Aztán már egyetem mellett érdemes arra törekedni, hogy valahova bekerülj gyakornoknak.

OKJ-vel nem érdemes szerintem próbálkozni ilyen téren, mert az egy még gyengébb alapot ad.

2016. febr. 13. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!