Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha főiskolára levelezőn járok...

Ha főiskolára levelezőn járok általában hogy szokott lenni tanítás?

Figyelt kérdés
Hétköznapra-hétvégére teszik? Délelőtt-Délután?
2016. febr. 13. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyik sulimban csak hétfő, egész nap.

A korábbiban péntek-szombat volt, fél-fél nap.

Iskolája válogatja.

2016. febr. 13. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt, ahol úgy volt, hogy havi egy csütörtök-péntek-szombat.
2016. febr. 13. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindenhol máshogy van.

Nálunk csütörtök-péntek-szombat volt, havonta egyszer. Reggeltől estig.

2016. febr. 13. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek munka mellett levelezőn mennyire végezhető egy főiskola? (felsőfokú szakképzés)
2016. febr. 13. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a munkahelytől függ. Elengednek-e konzultációra, vizsgázni. Mert a vizsgák nálunk pl. mindig hétköznap délelőtt voltak. Nekem irodai munkám van, nem ügyfelezek, így a lényeg, hogy elvégezzem a munkám. Az nem volt gond, hogy x napon nem vagyok konkrétan ott, csak a feladatomat végezzem el.

Nekem könnyen megy a tanulás, így nem okozott gondot, néha fárasztó volt, pl. amikor még karácsony előtt is vizsgák vannak :)

De volt olyan csoporttársam, aki 3 gyerek mellett csinálta és ő is megcsinálta. Szóval ha akarsz valamit, akkor azért teszel és megcsinálod. Nincs lehetetlen :)

De mindenképp olyat tanulj, aminek van értelme, aminek hasznát veszed.

2016. febr. 13. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!