Úgy döntöttem hogy elvégzek 2 év OKJ-t és aztán megyek főiskolára. Hol találom meg az összes OKJ-t ami ingyenes?
Figyelt kérdés
Logisztikára szeretnék menni de ebből csak 2db találtam az interneten. Néztem a nive.hu-t illetve a szakkepésítés.hu-t de nem találtam többet. Ha csak a google-be írom be akkor olyat add ki ami önköltséges és heti 2x van óra. Tehát hol találom meg azokat amik a 12.es végzősöknek szólnak? Illetve hallottam még 1 olyanról is hogy főiskola, vagy egyetem indít ilyen okj-t. BGE-nél találtam is logisztikait-t de azt írja hogy önköltséges és fél millió összesen.2016. febr. 4. 15:23
1/2 anonim válasza:
Nem maga az képesítés ingyenes, hanem adott képzési forma. Úgy keress rá, hogy "szakközépiskola logisztika".
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Máris találtam még 2-őt és az egyik nagyon szimpatikus
2016. febr. 4. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!