A vidéki orvosi egyetemek mennyire elsimertek?
Szerintem mind a négy orvosi egyetem színvonalas. Hülyeség azzal érvelni, hogy a pestinek nagyobb a neve. Pl z ELTÉnek is milyen híres, még is ott a legrosszabb a pszichológia képzés. Nah akkor?:) Ráadásul az európai egyetemek rangsorán az első (azt hiszem) 500-ban a mo-i egyetemek közül csak az ELTE és az SZTE van benne:D
Se Mo-n, se külföldön nem fogják nézni, hol szerezted a diplomádat:)
Nincs hatalmas különbség egyik egyetem között sem. Szerintem mindenhol legalább annyi, ha nem több külföldi van, mint magyar (én Debrecenben vagyok, itt 50-50% az arány). Amúgy a diplomát inkább úgy nézik külföldön, hogy "magyar" nem úgy, hogy most pesti, pécsi, szegedi vagy debreceni...
De az elképzelhető, hogy egyes speciális ágazatok az egyik egyetemen erősebbek, mint a többinél, de lehet, hogy máshol pedig más terület az erősebb.
4-es! Annyira viccesek az ilyen kommentek.... Az USA-ban azt se tudják, hol van Magyarország... Európában meg max azt nézik, hogy magyar orvosi diploma, nem azt, hogy SOTE/POTE/SZOTE/DOTE. És NEM, a Semmelweis NEM világhírű, hiába szajkózzák ezt a SOTE-sok. A világhírű egyetemek Oxfordnál, Cambridge-nél, a Yale-nél és a Harvadnál kezdődnek....
6-os! Vagy DOTE-n, vagy POTE-n....
7-es, ha a 4 orvosiból 3-at sikerült leírni, talán Pécstől se esett le volna a gyűrű....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!