Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most akkor hogy a viharba van...

Piriiiii kérdése:

Most akkor hogy a viharba van ez a felvételi jelentkezés dolog?!

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem, hogy elég az egészet a felvi.hu-n intézni. Regisztrálok, majd ott az e-felvételi lehetőséggel élve, kiválasztva sorrendben az iskolákat és a szakokat, jelentkezhetek. De most mindenki jön ezzel az ügyfélkapu dologgal, meg bla-bla... eddig erről nem volt szó. Kérdeztem egy ismerősömet, aki két éve felvételizett, hogy ő mire emlékszik. Azt mondta, neki is emlegettek valami ügyfélkaput, de nem foglalkozott vele, azóta is oda jár, ahová felvételizett... Valaki felvilágosítana? Köszönöm!
2016. jan. 28. 16:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én 3 éve jelentkeztem, akkor még csak ajánlották az ügyfélkaput, de gondoltuk megcsináljuk, mert sokkal egyszerűbb sorbanállást kímélve, otthonról elintézni pár dolgot. Ahogy fentebb írták be kell menni és megcsináltatni aztán működik. Nem bonyolult.

Amúgy a felvin tényleg minden le van írva, én is sok időt töltöttem az oldal böngészésével, nagy előny ha képben vagy, és nem ciki ha másokhoz képest sokkal többet tud az ember :P

2016. jan. 28. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!