Most akkor hogy a viharba van ez a felvételi jelentkezés dolog?!
A felvi-n mindegyik pontnál világosan le van írva minden, nem bántásként, de tényleg, mint a dedósoknak...
Ha kész vagy a jelentkezéseddel, megadtad az adataidat, bevitted a szakokat, a sorrendedet és már nem tervezel változtatni a határidőig, akkor hitelesítened kell a felvételidet. Ez azért kell, hogy jelezd, valóban megfelelnek a valóságnak a bevitt adatok, te valóban te vagy, és valóban ezekre az adott szakokra akarsz jelentkezni ebben az adott sorrendben. A hitelesítésnek két módja van, az egyik az ügyfélkapun keresztül történő hitelesítés, a másik pedig az, amikor kinyomtatod a felvételi jelentkezésedet, aláírod, és postán beküldöd. Nem egy hatalmas nehézség, és nem is valami átverés, hogy ennyire fel legyél rajta háborodva.
Értem, de mennyivel könnyebb lenne, ha kitöltenék egy kézzel fogható papírt és egész egyszerűen beküldeném postán az egyetemre. :)
Köszönöm a válaszodat!
Csak akkor Te lennél felháborodva, ha valamit félreolvastak a lapon, vagy fizetni kellene a felvételiért a megnövekedett adatrögzítési munkaköltségek miatt.
Én annak idején töltöttem ki a hagyományos felvételi lapot, és jelentkeztem e-felvin hitelesítő adatlappal is később. Ég és föld az utóbbi javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!