Milyen szakra érdemes mennem? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A tanulmányi átlagom 4,3 felett van, és a tantárgyak, amik jól mennek, az a biológia, a történelem, a rajz, a földrajz, az angol, és a matek, ami még elfogadható. Viszont nagyon szeretek írni is, mások szerint értek is hozzá, de egy probléma van, hogy a magyar nem tartozik a kedvenc tantárgyaim közé, és ebből adódóan nem úgy megy, ahogy kellene.
A jövőben egy olyan állást tudok elképzelni magamnak, ahol például egy irodához vagyok kötve, vagy esetleg különböző helyekre kell utazni, de ami egyáltalán nem megy, hogy közönség előtt esetleg előadásokat tartsak. És mindenképpen külföldön szeretnék elhelyezkedni.
2016. jan. 13. 17:04
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt elfelejtettem hozzátenni hogy lány vagyok. :D
2016. jan. 13. 17:28
3/3 anonim válasza:
Tökmindegy mit tanulsz,külföldön csak betanított munkás leszel. Menj két tannyelvű gimibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!