Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes olyat tanulni, ami...

Érdemes olyat tanulni, ami egyáltalán nem érdekel?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy megjelöltem 2 helyet is (önköltségesen), de igazából nem érdekel, viszont ami érdekelne, oda nem lenne meg a pontom. 20 éves vagyok, érdemes még 1 évet rászánni, felkészülni arra, ami valójában érdekel?

2016. jan. 10. 15:12
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Soha nem érdemes olyasmibe pénzt és energiát fektetni, amit nem szeret az ember. El lehet végezni, lehet vele munkát keresni, aztán évekkel később rájön az ember, hogy nem érte meg. Akkor sem, ha jól keresel vele. Az élet értelme nem a pénz és nem az, hogy mások szemében sikeresek legyünk. Hanem az, hogy élvezzük. És most nem a bulikra gondolok. De úgy felkelni egész életedben (cirka 40-50 év munka), hogy a hátad közepére nem kívánod, amivel foglalkozol... lassú öngyilkosság. Én is elpocsékoltam a magam 10 évét, ezért sajnos tapasztalatból beszélek, ne csináld! Szánj még egy évet arra, ami érdekel, adj bele mindent, minden mozgósítható erőd, és valósítsd meg azt! Ne évekkel később kelljen megtenned, mikor már a rosszból menekülsz! N31
2016. jan. 10. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!