Van esélyem az orvosira?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 11.-es. Biológiából jó vagyok és nagyon szeretem. Fizika is megy mondjuk azt már nem szeretem annyira mint a bioszt.:) kémiát nem tanulunk már de abból elég gyenge voltam. Van esélyem hozzá? Fogorvosi nagyon vonz. A többi tantárgyból jó vagyok kivéve matekból és töriből, azokból már sajnos nem annyira. Van esélyem emeltezni bioszból és fizikából?
2016. jan. 2. 23:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze hogy van,11.-esként rengeteg időd van felkészülni :) Állj neki szorgalmasan.. Viszont a kémiával barátkozz kicsit,mert a fizikát az egyetemen elég hamar lerendezik,viszont a kémiára nagyon sok minden épül,és nálunk pl komolyabban veszik ( Pécs )
2016. jan. 3. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!