Szerintetek milyen szak illene hozzám? Leginkább a mérnök szakokban gondolkozok, de ez nyilván elég tág.
Figyelt kérdés
Idén vagyok végzős, jeles bizonyítványaim vannak, de egyáltalán nem vagyok kimagasló, szuperagy, tehát versenyekben nem jeleskedek, viszont ha valamit elmagyaráznak megértem, és meg tudom csinálni egy kövi feladatban... Matek, fizika fakton vagyok, de a törit, magyart is nagyon szeretem. A szüleim orvosok, de én nem érzek ehhez kellő lelkesedést, és nem akarok 8-10 éven át folyamatosan tanulni. Nem vagyok valami beszédes, de szeretem az embereket és szeretnék valami hasznosat csinálni! 18/L#továbbtanulás #matematika #fizika #villamosmérnök #mérnök #építőmérnök #mechatronikai mérnök #energetikai mérnök
2015. dec. 13. 13:06
11/11 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem az a legfontosabb nekem, hogy a szak "versenyképes" legyen, nyilván azért munkám legyen, de az alapján szeretnék dönteni, hogy szeressem majd a munkám (esetleg kevesebb fizetésért is!) :)
2015. dec. 16. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!